Boken och författaren

En text nörd som måste läsa


skrivet den 08 feb av Admin, klockan:11:05
Litteratur som ska läsas är ett gift som jag inte kan bli av med. Ett beroende som styr mitt liv. Böcker, tidskrifter, bloggar, inget kan stoppa mig i mina ambitioner att ständigt läsa. Sitter jag för länge utan dessa bokstäver som jag måste se framför mig nås jag av en signal som når det avgörande delarna i min hjärna och jag påminns på nytt om detta behov. Jag drabbas dagligen av detta och det finns inga marginaler till att devalvera detta till ett mindre problem. Ambitiösa försök att lägga om min livsstil, det har aldrig fungerat. Detta läsbehov är fast och det känns bara otänkbart att det plötsligt skulle avta eller rent av upphöra. Några förutsättningar för ett drägligare och mer anpassat liv som övriga har, det ser jag inte framför mig. Jag kommer förbli denna text nörd som måste läsa och det är i en takt som ingen annan.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt